Creatief huishouden

Een mooi aangezicht voor jouw huis: zo doe je dat!

Je huis is één van de belangrijkste factoren in je leven. Toch zijn de meeste mensen vooral bezig met het interieur en wordt het aangezicht vergeten. Zonde, want met een mooi aangezicht is het veel fijner thuiskomen na een lange dag. Heb jij bijvoorbeeld de gevel al eens gereinigd? Met gevelreiniging Tilburg zorg je ervoor dat jouw pand er als nieuw uitziet. Dit kun je doen om het aangezicht van je huis te verbeteren

Reinig de gevel

Laat de gevel reinigen, zodat jouw optrekje er weer gloednieuw uitziet. Je kunt dit niet zelf doen, daar is je huis nou eenmaal te hoog voor. Besteed dit dus uit aan een professional, zoals van Actief Cleaning Services.

Lap de ramen

Tenzij je in een flat woont, is er meestal geen glazenwasser die jouw ramen eens in de zoveel tijd even mooi schoonmaakt. Veel mensen vergeten dit, maar eens in de zoveel maanden mogen de ramen best eens gelapt worden. Gebruik bij het lappen van de ramen zo min mogelijk schoonmaakmiddelen en een niet al te natte spons om lelijke strepen op het glas zoveel mogelijk te voorkomen.

Een mooie deur

Ben je nog tevreden met jouw voordeur? De deur is zo vanzelfsprekend in ons leven dat we vaak niet nadenken over de looks ervan, maar een mooie deur kan een hoop doen voor het aangezicht van je huis. Je kunt ervoor kiezen om je voordeur te schilderen of een nieuwe laklaag te geven, of voor een compleet nieuwe deur te gaan. Ook kan het ontzettend mooi zijn om eens aandachtig te kijken naar mooi deurbeslag. Ben jij tevreden met hoe je je deur nu opent en sluit? Of kan je een nieuwe stijlvolle klink vinden?

Een aantrekkelijke voortuin

Tot slot: de meeste mensen hebben niet zo’n grote voortuin en zitten op zonnige dagen voornamelijk in de achtertuin. Voor het aangezicht van je huis is het fijn om ook een mooie voortuin te hebben. Als je geen zin hebt in gedoe kun je de voortuin gewoon betegelen en eventueel wat leuke planten in potten neer te zetten. Dan hoef je alleen maar eens in de zoveel tijd wat onkruid weg te halen en je plantjes wat extra water te geven in droge periodes, maar heb je verder geen omkijken naar je voortuin. Heb jij momenteel ook zo’n vieze gevel en wil je die nog op laten knappen? Schakel dan vandaag nog een professional in!