Creatief huishouden

Alles wat je moet weten over Univé

Ben je op zoek naar een verzekeraar die begrijpt wat je nodig hebt en de beste service biedt? Dan ben je bij Univé aan het juiste adres. Univé is een solide en betrouwbare verzekeraar die sinds 1794 staat voor samenwerken en elkaar helpen. In dit blogartikel lees je alles wat je moet weten over Univé: van de geschiedenis van het bedrijf tot de verschillende soorten verzekeringen die Univé aanbiedt.

Geschiedenis van Univé

Univé is één van de oudste verzekeraars van Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest vertrouwde verzekeraars van het land. De geschiedenis van Univé gaat terug tot 1794 toen een aantal boeren in Zeeland besloten om samen te werken en elkaar te helpen bij eventuele schade. Inmiddels is Univé uitgegroeid tot een moderne verzekeraar met ruim 1,3 miljoen leden.

Verschillende soorten verzekeringen

Univé biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Zo kun je bij Univé terecht voor een autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, zorgverzekering en nog veel meer. Ook voor bedrijven heeft Univé verschillende verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en een verzekering voor inventaris en goederen.

Voordelen van Univé

Univé biedt haar klanten verschillende voordelen. Zo kun je rekenen op de beste service, heldere voorwaarden en een snelle afhandeling van schades. Bij Univé kun je zelf bepalen hoeveel risico je wilt nemen en tegen welke kosten. Daarnaast heb je bij Univé altijd 24/7 online inzicht in je verzekeringen en kun je gemakkelijk wijzigingen of schades doorgeven.

Univé als maatschappelijk betrokken verzekeraar

Univé is niet zomaar een verzekeraar. Als maatschappelijk betrokken verzekeraar draagt Univé graag haar steentje bij aan de samenleving. Zo steunt Univé verschillende goede doelen en initiatieven die bijdragen aan een betere wereld. Ook is Univé sponsor van verschillende sportclubs en evenementen. Univé wil zo haar sociale betrokkenheid tonen en haar klanten laten zien dat ze meer doet dan alleen verzekeringen verkopen.

Conclusie

Univé is een verzekeraar met een rijke geschiedenis en een breed scala aan verzekeringen. Bij Univé kun je rekenen op de beste service, heldere voorwaarden en een snelle afhandeling van schades. Daarnaast is Univé een maatschappelijk betrokken verzekeraar die haar steentje bijdraagt aan de samenleving. Wil je meer weten over Univé en haar verzekeringen? Neem dan eens een kijkje op de website van Univé en ontdek wat Univé voor jou kan betekenen.

Bron: unive.nl